AR Demonstraties

AR is niet alleen een leuke nieuwigheid. In het bedrijfsleven zijn er vele toepassingen denkbaar. Leer AR volledig kennen met een AR Workshop.

Alle in’s en out’s in één middag uitgelegd door de AR Experts?

Vraag een demonstratie aan

Op locatie, of bij AR Experts

De AR Workshops kunnen worden verzorgd op locatie, of bij AR Experts in Utrecht.

Verbeteren op kwaliteit, kwantiteit, snelheid en flexibiliteit?

Welke bril, welke app, welk doel?

Voor informatie rondom alle mogelijkheden binnen AR ben je bij AR Experts aan het juiste adres. Wij van AR Experts hebben AR app ontwikkelaars in huis, waardoor we alle kennis over de mogelijkheden van AR in huis hebben. En die delen we graag met je.

Neem contact op

Het Team

Deze experts staan voor jou klaar. Alles in huis voor een indrukwekkend eindresultaat.

Contact

Meer informatie, een vrijblijvende demonstratie of gewoon een bakkie doen? Wij horen graag van je.

AR Experts
Demkaweg 11, 3555 HW
Utrecht, Nederland
+31 30 71 16 158
info@ar-experts.nl

BTW NR: NL 8579.35252.B01
KVK NR: 69601283

Contactformulier

Vul het formulier in en wij nemen binnen een dag contact met je op.

Aanvullende informatie

Demontratie over Augmented Reality

Een AR demonstratie of AR workshop organiseren begint met het bepalen van de doelgroep. De leverancier en uitvoerende kan dan gericht de meest voor de hand liggende hardware en software kiezen.

AR Workshop doelgroepen

Dit zijn enkele specifieke doelgroepen waar je als ondernemer aan moet denken:

  • Demonstratie voor het personeel: Werknemers zien nieuwe apparatuur vaak als een extra last, het is belangrijk vooraf de mogelijkheden en voordelen op een heldere wijze uit te leggen. Daarnaast zijn het ook leuke gadgets waardoor je in groepen op een speelse wijze kunt leren werken met AR apparatuur en software. Omdat er reeds een koppeling bestaat met smartphones is de drempel betrekkelijk laag.
  • AR presentaties voor zakelijke contacten: Met Augmented Reality kun je aan zakelijke contacten jouw boodschap overdragen in beelden, dat werkt veel effectiever dan PowerPoint presentaties en een beamer. Het laat ook zien dat de organisatie niet stilstaat en nieuwe technologie op een praktische wijze inzet.
  • Augmented Reality demo’s voor klanten: Tijdens rondleidingen, beurzen en bij sales pitches kunnen AR brillen het verschil maken. Voor dit soort toepassingen worden vaak Virtual Reality headsets gebruikt wat een hoge mate van immersie biedt. Met Augmented Reality blijft de gebruiker in contact met de verkoopmedewerker of sales representative wat een persoonlijke interactie mogelijk maakt.

Met een workshop Augmented Reality kun je een groep mensen op een effectieve en efficiënte wijze meer inzicht geven in de technologie, en je kunt tegelijkertijd brainstormen over de beste manier om de mogelijkheden in praktijk te benutten.

AR Bril Huren

Er zijn veel mogelijkheden met Augmented Reality huren. Er komen dagelijks nieuwe toepassingen bij. Enerzijds is AR een leuke nieuwe gadget waar je als ondernemer aandacht mee kunt trekken, anderzijds is het ook een instrument die je in kunt zetten om de productiviteit en efficiëntie van de bedrijfsvoering te verhogen.

Investeren in een sector die momenteel zo snel in ontwikkeling is voorbarig zijn, dan is een AR Bril huren een betere optie. Daar komt nog bij dat de meeste mensen binnen het bedrijf en ook de klanten geen ervaring hebben met deze nieuwe technologie.

Door AR brillen te huren kun je als bedrijf de mogelijkheden in de praktijk testen, met een workshop voor personeel kun je werknemers op een doelgerichte wijze kennis laten maken met de hardware en software, en middels demonstraties kun je zowel zakelijke contacten als klanten informatie verschaffen. Hoe kun je als ondernemer de eerste start maken met Augmented Reality?

AR Apps voor workshops

Welke AR app kun je het beste gebruiken om AR te demonstreren? Bij het gebruik van AR in workshops is het van belang dat er zo veel mogelijk toepassingen van Augmented Reality naar voren worden gebracht. Zo kan een deelnemer van de AR Workshop een goed beeld krijgen hoe Augmented Relity toe te passen is in een specifieke branche.

Kies de juiste AR Apps voor demo’s en workshops

Hier zijn vijf tips om een demo of workshop effectief uit te voeren:

  1. Behandel elke functie apart: Een multimediaal systeem uitleggen aan een nieuwkomer werkt het beste wanneer je elke toepassing eerst apart behandelt en daarna in context plaatst met de rest.
  2. Video toepassingen: De camera’s op zowel smartphones als AR brillen zijn niet alleen voor de gebruiker bedoeld, maar worden ook gebruikt voor Remote Assistance en video chat functies.
  3. Spraakherkenning: Deze technologie wordt steeds verfijnder, het is nog wel belangrijk om commando’s duidelijk uit te spreken met de juiste syntax. Met kunstmatige intelligentie zal dit de komende jaren steeds verfijnder worden.
  4. Navigatie en selectie: Augmented Reality werkt niet met muizen en keyboard, interactie met je handen voor het oog van de camera is voor veel mensen even wennen, maar het werkt erg effectief en natuurlijk.
  5. Gericht op toepassing, niet op technologie: De meeste mensen hoef je niet uit te leggen dat er een prisma in zit, een compacte CMOS sensor en Android 6.0. Laat applicaties zien zoals Skype, Twitter of zoeken in Google, dat is herkenbaar en duidelijk.

Een AR traject binnen de onderneming start met educatie en informatie, neem contact op met de AR expertom die eerste stap te maken.