Events

Augmented Reality maakt indruk. AR Experts heeft veel ervaring met events. Op een event je merk associëren met nieuwe technologie van AR?

Augmented Reality maakt indruk. Zeker op events.

Contact

AR Workshops

AR Experts verzorgt Augmented Reality Workshops. Op locatie, of bij AR Experts in Utrecht. Interesse? Bekijk de workshops pagina.

Wat is AR? En wat kan ik (of mijn bedrijf) er mee?

Meer informatie

Voorbeeld Events

Bekijk ons portfolio van events

LEF

Wij presenteerden onze RWS AR applicatie, waarmee bezoekers op visuele en interactieve wijze informatie verkrijgen over onder andere vluchtroutes en leidingen.

AR: een onvergetelijke ervaring

Ook werd onze GIS applicatie getoond, waarbij bezoekers real time kunnen plannen en bouwen in virtual reality. Tenslotte was onze graafmachine simulator aanwezig om bezoekers de toekomst van simulatie & educatie te laten ervaren. Ons team stond op het evenement klaar om de bezoekers te begeleiden waar nodig.

PWC

Voor de Belgische tak van PWC organiseerden wij de afgelopen jaren meerdere events in Antwerpen en Brussel. Tijdens elk event stond een ander thema centraal en zorgden wij voor passende content, zoals racen, vliegen en een 360 graden workshop.

Ook bleken ze geïnteresseerd in Augmented Reality, met onze aanwezigheid op een event tot gevolg. PWC heeft het inmiddels allemaal gezien!

Contact

Het Team

Deze experts staan voor jou klaar. Alles in huis voor een indrukwekkend eindresultaat.

Contact

Meer informatie, een vrijblijvende demonstratie of gewoon een bakkie doen? Wij horen graag van je.

AR Experts
Demkaweg 11, 3555 HW
Utrecht, Nederland
+31 30 71 16 158
info@ar-experts.nl

BTW NR: NL 8579.35252.B01
KVK NR: 69601283

Contactformulier

Vul het formulier in en wij nemen binnen een dag contact met je op.