Heb je er ooit over nagedacht om een ​​AR spreker in te huren? Goed idee! De presentatie van een professionele AR spreker heeft een geweldige meerwaarde voor uw event.

Of het nu gaat om een ​​trainingssessie, een motiverende speech of een informatieve presentatie, het toevoegen van een AR spreker zal uw event onvergetelijk maken.

De voordelen van een AR spreker

Een profvoetballer zou geen topsporter zijn zonder een flinke dosis doorzettingsvermogen en motivatie tijdens zijn reis naar succes. En net als een profvoetballer zou een AR spreker geen expert zijn zonder die uitdagende reis. Een AR spreker vertelt uit eigen ervaring uw publiek vol passie over de mogelijkheden van AR en over de kansen en bedreigingen die op de loer liggen. Dit werkt motiverend bij uw publiek.

Een goede AR spreker motiveert

Een presentatie of workshop van een AR spreker werkt buitengewoon motiverend en inspirerend bij uw publiek. Omdat een AR spreker weet waar hij het over heeft, weet hij waar de uitdagingen liggen.

Hierdoor weet hij aan welke informatie het publiek behoefte heeft en kan het, het publiek inspireren hoe om te gaan met de uitdagingen en veranderingen door AR.

Een spreker brengt externe invloed

De laatste factor is concentratie. Denk u dat het publiek geïnspireerd wordt door een collega die ze elke dag zien bij het koffieapparaat? Of zullen ze enthousiaster reageren op een spreker die spreekt op grote events en een verhaal vertelt met bloed, zweet en tranen?

Een AR Spreker heeft een persoonlijke geschiedenis waarin veel kennis en ervaringen is verzameld. Daarnaast is het ook ervaren met het spreken voor zowel grote als kleine groepen.

Een Augmented Reality spreker kan de juiste snaar raken bij het publiek en zorgen dat het publiek geconcentreerd blijft luisteren. Het publiek zal hierdoor het event met een goed gevoel verlaten.

AR onderwerpen die inspireren

AR in educatie & training

Honeywell, de multinationale engineering-, industrie- en luchtvaartgroep, streeft naar een nieuwe generatie trainingshulpmiddelen die Virtual Reality (VR) en Augmented Reality (AR) gebruikt om deze kloof te dichten met AR binnen Educatie.

Het plan is om de tijd die het kost om nieuwe werknemers te introduceren drastisch terug te brengen en om de verwachtingen van trainingen en werkmethoden opnieuw te definiëren om dichter bij de waarden van millenials te blijven. Er wordt hier namelijk een kloof gevoeld.

Youssef Mestari vertelt over de ambitieuze plannen, die volgens hem zijn klanten op sommige gebieden de bedrijfskosten tot 50% hebben verlaagd. Deze daling zal in grootschalige educatie moeten liggen: hier kan Augmented reality goed helpen.

Mestari vertelt: “Het probleem is het lekken van kennis. Wanneer mensen gaan, nemen ze kennis met zich mee en tot nu toe was het geen effectieve manier om die kennis in het bedrijf te houden.” De babyboomers gaan, en nemen bepaalde kennis met zich mee. AR Kan dit oplossen.

AR in de industrie

In een fabrieksomgeving kan AR een logische interface bieden om nieuwe technologieën te verzamelen, waaronder The Internet of Things en robotica.

Werken met een gemengde cyber-fysieke omgeving kan een werknemer snel informatie doen ophalen en die om laten zetten in de nodige actie.

Andere industriële processen waarmee AR in de industrie kan worden gebruikt, zoals prototyping en testen, kunnen worden uitgebreid met AR om snel te controleren hoe een model van een nieuw product in een werkelijke omgeving zal werken. Ford werke hier al mee.

Menselijke flexibiliteit en besluitvorming kunnen worden gecombineerd met AR om het meeste uit die robots en mensen te halen die te bieden hebben.

AR Spreker: in elke branche

Een AR spreker van buitenaf heeft hierbij ook nieuwe, innovatieve gezichtspunten over uw branche. Door kennis van AR worden branches zoals AR in educatie, automotive en AR marketing op een frisse manier bekeken.

Vanwege deze nieuwe inzichten wordt het publiek gestimuleerd tot groter denken en zal het publiek informatie sneller onthouden.

Wil je je werknemers, klanten of relaties inspireren met de nieuwe technologie Augmented Reality? Wij helpen je graag! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.