Magic Leap laat steeds meer los. Deze video toont een bijzondere mogelijkheid. Je moet wel goed kijken. Dit lijkt iets kleins, maar kan iets groots gaan betekenen. Het maakt Augmented Reality menselijker: logischer en echter.

Waar kijk ik naar?

De video laat zien dat je met de nieuwe Magic Leap AR Bril kan bepalen waar je scherpstelt. Of dit puur softwarematig gebeurt, dat een gok is waar scherpgesteld moet worden, of dat dit bijvoorbeeld met eye-tracking gebeurt, dat is nog de vraag.

Hoe wordt AR nu gebruikt?

AR is niet alleen voor vermaak. Het draagt bij aan bedrijfsprocesssen. Voor veel branches zijn er toepassingen te bedenken van Augmented Reality, voor betere productiviteit, communicatie en meer.

Bijvoorbeeld:   AR voor de automotive industrie

Een echt immersive ervaring in Augmented Reality

Zowel binnen VR als AR hebben developers het over een immersive ervaring. Een ervaring waarin je wordt ondergedompeld in de ervaring die de technologie biedt. Het scherpstellen is een grote stap richting de juiste koppeling maken tussen AR technologie en ‘hoe het menselijk brein en lichaam werkt’.

En nu?

Developers kunnen in hun AR App development in al aan de slag met de Magic Leap Software Development Kit (SDK), die Magic Leap onlangs de wereld in heeft gestuurd. De vele specs die de Magic Leap AR bril in zich heeft kunnen ingezet worden om optimaal gebruik te maken van de technologie.