Centraal Beheer

Industrie: Verzekeringsmaatschappij
Technologie: AR
Toepassing: Visualizer

Vraag

Ieder jaar maakt Centraal Beheer haar leden attent op de arbeidsvoorwaarden door middel van een fysiek boekje. Dit jaar was de verzekeringsmaatschappij op zoek naar een innovatieve manier om haar direct mail actie te versterken.

''Het resultaat was een AR scène die plaatsvond in het boekje''

Oplossing

Het resultaat was een marker based scène in augmented reality dat zich afspeelt op het boekje. In de scène zie je een man aan het werk, waarna hij opstaat en zijn been breekt. Maar wat nu?

De voice-over begeleidt het verhaal en vertelt dat je als werkgever in de arbeidsvoorwaarden terug kunt vinden hoe je hier bijvoorbeeld mee om moet gaan. Na afloop van de scène verschijnt er een link die doorverwijst naar een PDF-document met de arbeidsvoorwaarden.

De bewegingen van de hoofdpersoon wilden we graag zo realistisch mogelijk laten lijken. Dit hebben we gedaan door de beweging van een echt persoon op te nemen en te vertalen naar een 3D model.

Resultaat

Om wel een fysieke gift naar haar leden te kunnen sturen, is de QR-code afgedrukt op een klein doosje in de vorm van een boek. Met de applicatie van centraal beheer kan de QR-code worden gescand waarna de ervaring start.

Do you also have a challenge for our team?

Contact us!